Jouw investering

Boost je bedrijf binnen budget

Met de Feka Basis Website laat je een professionele website maken voor een vast, laag tarief. Compleet mét full-service. Boost nu jouw bedrijf en blijf binnen budget.

Neem contact op  

Je website laten maken, wat kost dat?

Je website laten maken, hoeft niet veel te kosten. Kies voor een Feka Basis Website en je bent verzekerd van een vast, laag tarief:

Vertel me meer  

*Bedragen per maand, jaarlijkse betalingen zijn ook mogelijk. Altijd vooruitbetaling. Alle bedragen zijn exclusief btw.

Complete site, lage kosten

Met de Feka Basis Website maak je direct een goede indruk bij jouw toekomstige klanten. De site is professioneel, veilig en snel. En we maken het passend bij jouw bedrijf. Helemaal compleet dus terwijl jij je geen zorgen hoeft te maken over de kosten. Die zijn namelijk precies zoals we vooraf aan je verteld hebben: een vast laag tarief en lage maandelijkse kosten.

Extra mogelijkheden

Wil je meer? Dan kan dat. Er zijn allerlei extra opties die we voor je kunnen inbouwen. Vaak hoef je hier niet extra voor te betalen. Is het heel complex, dan kan het tegen meerkosten. Maar dat vertellen we je altijd vooraf. Ook foto’s, logo’s, een huisstijl en teksten kun je laten maken. Ook dat is meerwerk en als je dit wilt, werken we het voor je uit in een offerte. Je weet sowieso altijd vooraf waar je aan toe bent, gegarandeerd.

Laten we kennismaken!

Wil jij ook online goed zichtbaar zijn met jouw bedrijf?

Met een Feka Basis Website regelen we dat voor je en zorgen ervoor dat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Paul Beer
Accountmanager / Sales

    Bel mij terug

    *Verplichte velden

    Jouw investering