Zo werkt het

Jouw nieuwe website snel online, zo geregeld

Maatwerk met een Basis Website voor een vast, laag bedrag. Dat is onze slimme oplossing voor jouw bedrijf.

Neem contact op  

Maatwerk met een vaste aanpak: zo maken we jouw Basis Website

1

Kennismakingsgesprek

Vertel ons over jouw bedrijf, de klanten en wat je verwacht van een website. Dan vertellen wij of een Basis Website de beste oplossing is.

2

Bouwen website

Kies jij voor ons, dan beginnen we met het bouwen van de website. We werken met een vast frame, een maatwerk website, en passen die qua look en feel aan voor jouw bedrijf.

3

Vullen met content

Wij vullen de site met foto’s, teksten en afbeeldingen die jij aanlevert. En heb je die niet? Dan kunnen we die voor je laten maken. Jij hoeft ook hier geen tijd aan te besteden.

4

Aanpassingen en onderhoud

Wil je een andere tekst, foto of nieuw product op de site? Mail het even en we zetten het erop. En het onderhoud van je site regelen wij. Zodat die up-to-date en veilig blijft.

Jouw perfecte website? Die laat je maken!

Een maatwerk website kost vaak veel geld. Heb je geen budget, dan kun je zelf aan de slag met online tools. Maar dat kost weer tijd, tijd die je vast liever aan je bedrijf besteedt. Daarom helpen wij je, met de Feka Basis Website. Eén website voor iedereen die we helemaal kunnen aanpassen voor jouw bedrijf. Maatwerk dus tegen een vast laag tarief. Dat is echt de perfecte website!

Veelgestelde vragen

Vul ons contactformulier in en we bellen je heel snel terug. Of bel of mail ons. We bespreken dan eerst kort wat jouw wensen zijn en wat voor een website jij in gedachten hebt. Past een Basis Website daarbij, dan krijg je van ons een offerte. Is een custommade website beter, dan brengen we je in contact met onze collega’s bij Feka ICT. Elke aanvraag is altijd vrijblijvend, bel dus gerust met al jouw vragen. We staan voor je klaar.

Voor een Feka Basis Website betaal je eenmalig € 495,00 en maandelijks € 59,00. Dit is inclusief domeinregistratie, hosting, onderhoud en software-updates. Wil je ook dat foto’s, logo en/of teksten voor jouw bedrijf gemaakt worden? Dan is dat extra. Je ontvangt daarvoor desgewenst een offerte.

Dan kan dat ook, bij Feka ICT bouwen we custommade websites die net zo uitgebreid en complex zijn als maar nodig is. Maar wees gerust, met de Feka Basis Websites kunnen we ook al heel veel. Laten we dus eerst kennismaken en bespreken wat echt nodig is. We kunnen je vast helpen.

Geen nood, wij hebben de mensen in ons netwerk die dit heel goed voor je kunnen doen. We bespreken tijdens de kennismaking wat je nodig hebt en als je wilt schakelen we deze professionals voor je in. Deze diensten zijn geen onderdeel van het vaste tarief. Je ontvangt hiervoor een aparte offerte.

Jij hoeft niets aan de website te doen; wij regelen alles voor je. We passen het aan, plaatsen de teksten en foto’s en regelen als je dat wilt ook de mensen om die teksten en foto’s voor jou te maken. Is de site live, dan zorgen wij ook voor het onderhoud, de updates, back-ups en leveren support waar nodig. Wil je iets aanpassen? Mail ons dan de wijzigingen en we regelen het.

Als Feka ICT hebben we al veel websites gebouwd. Daar hebben we er nu eentje aan toegevoegd: een standaard maatwerk website met heel veel mogelijkheden. Die maatwerksite is zo opgezet dat we die geheel naar wens kunnen aanpassen. Verder blijft de website ons eigendom maar krijg jij de gebruikslicentie zolang je daarvoor betaalt. Zo passen we de website aan naar een site die helemaal past bij jouw bedrijf en jouw wensen, maar wel tegen een heel aantrekkelijk lage prijs.

Jazeker. We bouwen voor jou een nieuwe website op basis van de Basis Website. Eventuele teksten, foto’s en logo’s of huisstijlelementen kunnen we, als je dat wilt, hergebruiken op jouw nieuwe site.

Nee, elke klant krijgt van Feka een licentie om een Basis Website te gebruiken. Zolang je het maandelijkse bedrag betaalt en jouw gegevens nog kloppen, kun je de website gebruiken. Meer hierover staat ook in de ‘Dienstenovereenkomst’.

Laten we kennismaken!

Wil jij ook online goed zichtbaar zijn met jouw bedrijf?

Met een Feka Basis Website regelen we dat voor je en zorgen ervoor dat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Paul Beer
Accountmanager / Sales

    Bel mij terug

    *Verplichte velden

    Zo werkt het